2010. december 2., csütörtök

Pizza con gamberi, ( pizza garnelarakkal)































A  pizza alapreceptjet megtalalhatjatok az Italia izei cimke alatt.A tesztat mindenkeppen kelesztogepben keverjetek ki, ha lehet, mert sokkal lagyabb es finomabb lesz az allaga.Ha fustos izt szeretnetek kolcsonozni pizzatoknak, kogrillen sussetek.Ez egy olyan lap, ami behelyezheto a sutobe.200 fokos elomelegitett sutoben sussetek a pizzat 15 percig.A pizzatesztat tegyetek a sutolapra, kenjetek meg vekonyan olivaolajjal, erre jon a paradicsompure.Legyen inkabb suru, nehogy elazzon a teszta.Mozzarellat morzsoljatok ra, es vegul a garnela keruljon ra  nyersen.Ezutan mar mehet a sutobe.A hazi pizzanak mas az ize, mint az igazi kemenceben sultnek, de igy is finom lesz, es a feltetet meg varialhatjatok is, pl.cukkinit csikokra vagtok, es ezt is tehetitek a rak melle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése