A Corában lehet kapni kimérős kávékat.Van indiai, etióp, brazil,stb és amit mi választottunk:a kolumbiai.Valami csodás aromája volt, nem is gondolkodtunk tovább, vettünk egy negyed kg-ot belőle.Aki akarja, még le is darálhatja ott helyben.Nagyon finom kávét ittunk belőle, karamelles,lágyan testes,zamatos és egyáltalán nincs keserű mellékíze.
Ez a kolumbiai kávé lett a cafe nutella alapja is.
Cafe nutella:
- 1 adag espresso
- 2 kanál tejszínhab
- nutella
- kis víz
A tejszínt verjük fel tejszínhabnak, és a frissen főzött espressóra kanalazzunk rá 2 kanálnyit.Egy kiskanál nutellát keverjünk össze forró vízzel, és csorgassuk a tejszínhabra.Vendégeknek kitűnő kávékülönlegesség.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése