2010. október 29., péntek

Cafe nutella



A Corában lehet kapni kimérős kávékat.Van indiai, etióp, brazil,stb  és amit mi választottunk:a kolumbiai.Valami csodás aromája volt, nem is gondolkodtunk tovább, vettünk egy negyed kg-ot belőle.Aki akarja, még le is darálhatja ott helyben.Nagyon finom kávét ittunk belőle, karamelles,lágyan testes,zamatos és  egyáltalán nincs keserű mellékíze.
Ez a kolumbiai kávé lett a cafe nutella alapja is.

Cafe nutella:

  • 1 adag espresso
  • 2 kanál tejszínhab
  • nutella
  • kis víz
Elkészítés:
A tejszínt verjük fel tejszínhabnak,  és a frissen főzött espressóra kanalazzunk rá 2 kanálnyit.Egy kiskanál  nutellát keverjünk össze  forró vízzel, és csorgassuk a tejszínhabra.Vendégeknek kitűnő kávékülönlegesség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése