Ezt a nagyon csokis brownie-t akkor süssük meg, amikor nagyon csokira vagyunk kiéhezve, mert elég tömény.Csokoládénak válasszunk mindig jó minőségűt, én a Boci étcsokoládét vettem meg hozzá, és talán jobb, mint a tejcsokoládé, mert ez nem tartalmaz annyi cukrot, már amúgy is elég édes süteményről van szó.Egy szuper csokis szakácskönyvet találtam, és ebből szemezgetek néhányat, igy tehát a jövőben várhatóak tőlem finom csokis receptek.Az első legyen a brownie.
Hozzávalók:
10 dkg vaj25 dkg étcsokoládé
4 tojás
30 dkg cukor
14 dkg liszt
Elkészítés:
A csokoládét a vajjal együtt olvasszuk fel.A tojásokat a cukorral verjük fel fehéredésig, ezután adjuk hozzá a lisztet és egy csipetnyi sütőport, valamint az olvasztott csokoládét.180 fokon süssük 18-20percig, de ne tovább, igy folyós marad a belseje.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése