2011. március 31., csütörtök

Tavaszi sárgarépakrém






A tavasz a legalkalmasabb évszak a tisztító-és böjtkúrákra.A rengeteg friss zöldség és gyümölcs lehetővé teszi, hogy izgalmas salátákat, krérmeket készítsünk.A vegetáriánus pástétomok alapanyaga a túró, kefír, majonéz.Ezekbe keverhetünk zöldségeket, zöldfűszereket, és máris készen van a kitűnő és egészséges reggelink.Ízletesek, tele vannak vitaminokkal és a kilók is gyorsabban eltűnnek, ha reggelire vagy vacsorára fogyasztjuk őket.Minden héten felteszek majd egy változatot. Jöjjön most a kedvenc sárgarépakrémem.

Elkészítés:

6ö dkg sárgarépát sajtreszelőn lereszelünk, belekeverünk 80 g majonézt, 3 gerezd áttört fokhagymát, 1 kiskanál mustárt, pici barna cukrot, pár csepp citromlevet, csipetnyi sót.Különösen finom, ha pirított barna kenyérre kenjünk.

Ízelítő a holnapi receptből: Szedres túrómuffin vaníliasodóval

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése