2010. augusztus 19., csütörtök

Nutellás csiga





Ez az a sütemény, ami nagyon egyszerű, még a kezdő szakácsok is elkészíthetik pillanatok alatt, mégis nagyon finom!Köszönhető ez a hozzávalóknak: jó minőségű nutella, levelestészta és sózatlan mogyoró.
Vendégvárónak kitűnő, melegen fogyasztva a legfinomabb, és ajánlom még reggelire kakaó vagy kávé mellé.
A levelestésztát nyújtsuk ki vékonyra, és kenjük be jó vastagon nutellával.A mogyorót aprítsuk fel, és szórjuk rá a nutellára.A tésztát göngyöljük fel egyszerre mind a két oldalról.Amikor ez készen van, egy éles késsel vágjuk kis szeletekre.Tegyük egy kivajazott tepsire a csigákat, és egy széles késsel jól nyomkodjuk őket laposra.Előmelegített sütőben, 220 fokon süssük a csigákat 15 percig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése