Tegnap este frissen halaszott tengeri herkentyuket kaptam, aminek nagyon orultem. A nagy halkavalkádból végül az aranydurbincsra esett a választásunk. A halakat megtisztitottam, bevagdostam, besoztam, olivaolajjal bekentem, es betettem 180 fokos sutobe 40 percre. Nagyon finom lett. Ajánlok hozzá rozmaringot vagy fokhagymat, de simán ,sózva is mennyei. A köret olivabogyot es paradicsom volt, hiszen ha megeszünk fejenként egy halat, az már nagyon laktató. Ha valaki mégis körettel szeretné elkészíteni ezt a halfajtát, a tepsis burgonyát ajánlom mellé. Es akkor jöjjenek a nem mindennapi képek:
|
frissen halaszott homar |
|
rombo |
|
aranydurbincs, lazac |
|
cedrus |
|
olivabogyo |
|
sult aranydurbincs |
|
ejszaka, egy szalloda elott |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése