Hozzávalók:
Elk.:
A hagymákat olajon megdínsztelni, hozzáadni a csirkehúst, spenótot, burgonyát, fűszereket. Amikor jól megdínsztelődtek, kiöntjük egy tálba, és kissé hűlni hagyjuk. Egy kis tepsit kikenünk olajjal, majd a húsos zöldséget összekeverjük a 8 felvert tojással és a reszelt sajttal. Beleöntjük a tepsibe, petrezselymet szórunk rá, és 180 fokon 30 percig sütjük. Ha kész, nagyobb kockákra vágva kínáljuk. Istenien finom.
Az egyik kedvencem.
Tipp: a spenótot kihagyhatjuk, vagy helyettesíthetjük borsóval.
- 400 g sült csirkemell hús
- 1,5 kg feldarabolt főtt burgonya
- 2 kanál főtt spenót
- 1 hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 8 tojás
- csipetnyi római kömény
- csipetnyi sáfrány
- parmezán sajt
- só
Elk.:
A hagymákat olajon megdínsztelni, hozzáadni a csirkehúst, spenótot, burgonyát, fűszereket. Amikor jól megdínsztelődtek, kiöntjük egy tálba, és kissé hűlni hagyjuk. Egy kis tepsit kikenünk olajjal, majd a húsos zöldséget összekeverjük a 8 felvert tojással és a reszelt sajttal. Beleöntjük a tepsibe, petrezselymet szórunk rá, és 180 fokon 30 percig sütjük. Ha kész, nagyobb kockákra vágva kínáljuk. Istenien finom.
Az egyik kedvencem.
Tipp: a spenótot kihagyhatjuk, vagy helyettesíthetjük borsóval.