Hozzávalók:
300g spagetti
100g füstölt lazac
snidling, só, bors
1 kis doboz főzőtejszín
olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A snidlinget dínszteljük meg az olajon, majd az apróra szeletelt lazacot rádobjuk, pár percre.Felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, bár én a sót kihagytam, mert a lazac elég sós volt.Pici fokhagymát is tehetünk bele.Jól összeforraljuk a szószunkat, szép rózsaszínű lesz..A tésztát lobogó vízbe dobjuk,annyi időre, ami a spaghetti dobozán fel van tüntetve,majd leszűrjük és a tejszínes szószba forgatjuk.1-2 percig hagyjuk kis langon összeérni az ízeket.Majd meghintjük snidlinggel, és már ehetjük is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése